Închide

Doar câteva zeci de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în Cluj în 24 de ore

SănătateTop News by Mihai Prodan - mai 07, 2021 0 274

Doar câteva zeci de cazuri noi de infecție cu coronavirus au fost depistate în Cluj în ultimele 24 de ore, una dintre rarele zile din ultimele luni când cifra scade sub pragul sutelor de cazuri – iar aceasta, deși numărul de teste procesate a fost același ca în ultimele zile, peste două mii.
În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de doar 67 de cazuri de infecție cu coronavirus, jumătate din numărul înregistrat cu o zi înainte, de 123 cazuri. Numărul e semnificativ în condițiile în care în ultimele 24 de ore la Cluj au fost procesate peste 2.100 de teste de depistare a infecției, dintre care peste o mie au fost prelevate de la pacienți care au manifestat simptome de infecție. Până acum în Cluj au fost depistate aproape 57.000 de cazuri de infecție, de la debutul pandemiei până în prezent, mai exact 56.596 cazuri, în continuare cel mai ridicat număr din întreaga țară, exceptând Capitala.

UPDATE Citește și:

Județul Cluj se apropie de scenariul verde de funcționare, rata de infectare a scăzut cu aproape un punct într-o săptămână

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare