Închide

Rată de pozitivarea de aproape 33% la Cluj în ultimele 24 de ore pentru testele coronavirus

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 19, 2020 1 407

Rată de pozitivarea de aproape 33% la Cluj în ultimele 24 de ore, printre cele mai ridicate de la debutul pandemiei – fiecare al treilea test efectuat s-a dovedit pozitiv.
În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 734 persoane infectate cu noul coronavirus, cele mai multe din țară exceptând Capitala, prin folosirea a 2.249 de teste de depistare a infecției – o rată de pozivitare de 32,6%, adică fiecare al treilea test a fost pozitiv, una dintre cele mai ridicate rate de la debutul pandemiei exceptând zilele când sunt efectuate doar teste pentru persoanele care prezintă simptome clare de infecție. Din testele efectuate, aproape 900 au fost efectuate la cerere, în vreme ce restul au fost efectuate pentru pacienți care prezentau simptome.

Spre comparație cu rata de pozivitare de aproape 33% de azi, în Cluj au fost efectuate până acum 262.414 teste și au fost depistate 17.689 cazuri – o rată de pozitivare de 6,7%.

Un comentariu

  1. Dacă ținem cont de cei din primăria Apahida și cei don poza de grup, majoritatea sunt PSD-isti. Fiind puțin cinic, as zice ca le-a venit și lor rându. Am mai zis-o, da’ o mai repet: Dumnyezo nu batye veac cu paru’!

Scrie un comentariu

  • Articole similare