Închide

Punct final pentru fabrica de medicamente Ferrosan din Cluj. Britanicii de la GSK au vândut-o dezvoltatorului imobiliar Hexagon. „Va fi o reconversie a fabricii“

Economie by Actual de Cluj - ian. 20, 2022 0 276

Dezvoltatorul imobiliar Hexagon este controlat de antreprenorii Florin Mariş şi Raul Ciurtin şi de familia Dobra şi se axează pe proiecte rezidenţiale în Cluj-Napoca şi Bucureşti.

”Va fi o reconversie a fabricii. În principal vom dezvolta acolo un spaţiu pentru retaileri. Vor fi o demolare parţială şi o extindere”, a spus Florin Mariş pentru Ziarul Financiar.

Fabrica de medicamente Ferrosan din Cluj a fost cumpărată de compania Hexagon Retail Proper­ties, controlată indirect de antre­prenorii Raul Ciurtin, Florin Mariş şi de familia Dobra, în urma unei tran­zacţii de peste trei milioane de euro.

Suprafaţa pe care se află Ferrosan este de aproximativ 12.800 mp de teren, pe care sunt desfăşurate o clădire de birouri de 2.000 mp şi depozite de 3.800 mp. În locul fabricii urmează să fie dez­voltate proiecte pentru retaileri.

Citește și:

Grupul britanic Glaxo­Smith­Kline a vândut şi ultima fabrică pe care o mai avea în România, Ferrosan din Cluj-Napoca, către un dezvoltator imobiliar

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare