Închide

PSD se laudă că a adus bani la Cluj

Politica by Cosmina Fernoaga - mai 22, 2014 0 208

Românii nu se arată prea interesați de alegerile europarlamentare, admite liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, motiv pentru care partidul său a încercat să îmbine, în această campanie electorală, atât problemele interne, cât și pe cele de interes european.

images

„Pe oameni îi intersează mai mult problemele cu care se confruntă ei zilnic, la nivel local, și prea puțin chestiunile care țin de politică europeană, cu toate că deciziile care se iau la Bruxelles îi privesc, până la urmă, și pe ei. Prin toate zonele în care ne-am deplasat, am încercat să discutăm cu fiecare om în parte. Le-am expus atât beneficiile alegerilor europarlamentare cât și situația problemelor cu care se confruntă ei. Prin urmare, campania noastră s-a axat pe ambele probleme. Am constat că prin aceste discuții directe, oamenii s-au arătat descihiși la informație. Ne-au relatat problemele lor, dar au înțeles și nevoia accesării fondurilor europene, precum și importanța alegerilor europarlamentare”, a comentat Lăpușan. În această campanie, PSD s-a lăudat cu măsurile aplicate de Guevrnul Ponta și în special cu alocările de fonduri destinate Clujului, cu programele de infrastructură demarate la nivelul Transilvaniei și la nivelul județului Cluj: Aeroportul va fi ajutat de cele 13 milioane de euro care se vor aloca pentru amenjarea Someșului, proiectul Spitalului Regional de Urgență va obține fonduri de la Banca Modială, s-au alocat finanțări pentru Autostrad Turda Sebeș, precum și pentru o parte dint ronsoanele Autostrăzii Tranislvania. Lăpușan îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot, indiferent cu cine aleg să voteze.   

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.