Închide

PSD-istul Horia Nasra îi cere demisia primarului comunei Florești

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - ian. 19, 2018 2 1237

După aflarea veștii că primarul comunei Florești, Horia Șulea, este cercetat penal pentru abuz în serviciu, liderul PSD Cluj, Horia Nasra, a transmis un comunicat cerându-i edilului să demisioneze.

”Primarul Horia Şulea trebuie să demisioneze deoarece nu există nici o garanţie că în continuarea mandatului său nu va apela la metode de tipul celor aplicate perioada aflată în atenţia procurorilor!”, a comentat Nasra.

El a arătat că protrivit informațiilor apărute în presă, Șulea este cercetat penal pentru că ”și-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu referitoare la atribuirea şi plata serviciilor de deszăpezire a localităţii Floreşti, prin efectuarea unor plăţi nelegale, concretizate în semnarea plăţilor sau asumarea lor, în cuantum total de 123.516,4 lei (decembrie 2012 – martie 2013). A efectuat plăţi nelegale pentru serviciile de curăţenie stradală a localităţii în sumă de 54.126 lei (iulie 2012 – noiembrie 2012). Şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu referitoare la atribuirea şi plata serviciilor de curăţenie stradală a localităţii Floreşti, prin efectuarea unor plăţi nelegale, concretizată în semnarea plăţilor sau asumarea lor, în cuantum total de 98.883,7 lei (februarie 2013 – decembrie 2013)”.

Citiți și

Procurorii i-au sechestrat primarului din Florești un teren. Șulea este cercetat penal pentru un prejudiciu de 270.000 de lei

2 comentarii

  1. dracnea infractor? vez de treaba adino. dracnea e un zeu in devenire. un iubitor de oameni viata si bani. o mustata de aur. il iubesc ca ma pus sef aicisha la pesedeu. ca fara el eram si io somer in ditamai orasu mare. deci demisia lu ala de la floresti, mama lui de infractor

Scrie un comentariu