Închide

PSD-iștii clujeni au lipsit de la marea adunare a partidului. Nasra nu mai este în grațiile lui Dragnea

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - sept. 01, 2018 3 1131

Deși se afla în grațiile liderului PSD, Liviu Dragnea, șeful social-democraților clujeni a lipsit, astăzi, de la ședința Comitetului Executiv Național (CEx), desfășurate la Neptun. Potrivit informațiior Actual de Cluj, Horia Nasra a spus „pas” ședinței CEx, convocate de Dragnea, în timp ce parlamentarii clujeni din PSD au ales și ei să nu participe la reuniunea anuală a grupurilor parlamentare, care de asemenea a avut loc la Neptun. Contactat telefonic, Nasra a spus că e în concediu, că a avut un eveniment important în familie,  și că acesta ar fi motivul pentru care nu a ajuns la CEx. Numai că potrivit informațiilor Actual de Cluj, social-democrații clujeni nu au participat la ședința conducerii PSD în mod deliberat, într-un moment în care președintele partidului, Liviu Dragnea, avea nevoie de susținători, dat fiind că este aprig contestat de o parte dintre social-democrații care s-au grupat în jurul primarului Bucureștiului, Gabriela Firea.

La ședința CEx de la Neptun, Dragnea a reușit să demonstreze că încă deține controlul în PSD, numai că liderul social-democraților clujeni, Horia Nasra, nu s-a numărat printre susținătorii săi. Rămâne de văzut, dacă Nasra va mai rămâne mult la conducerea PSD Cluj, un lucru este însă cert, că el nu a fost sprijinit pe plan local, de niciunul dintre liderii centrali, nici de către Dragnea, care inițial l-a ajutat să preia șefia organizației clujene. În ultimii doi ani, niciun lider de vază nu a fost prezent în ograda PSD Cluj, cu excepția ministrului Sănătății care a venit să prezinte proiectul Spitalului Regional de Urgență. Nasra nu ar fi fost consultat de liderii de partid nici în privința numirii profesorului Nicolae Burnete la ministerul Cercetării și Inovării. Burnete a intrat în minister fără știrea lui Nasra, și tot așa a plecat, demisionând, fără știrea lui Nasra. Deciziile majore în privința unor politici, locale sau centrale, precum și în privința numirii unor clujeni în funcții cheie din Guvern, i-ar implica pe alți vechi PSD-iști, precum Vasile Dâncu sau chiar Ioan Rus, mai spun sursele Actual de Cluj, nicidecum pe Horia Nasra.  Persoanele susținute de Nasra pentru poziții de secretari de stat au fost fie respinse, fie cei care au ajuns în funcții, astăzi nu se mai regăsesc. De altfel, mai spun aceleași surse, despre ceea ce crede sau are de spus Nasra, nu este interesat nimeni de la centru, nici Liviu Dragnea – acesta fiind unul dintre motivele pentru care Nasra ar fi lipsit de la ședința CEx de la Neptun.

 

3 comentarii

  1. Nasra are moacă de pesedist,este impunător precum tenia,orator mut,șlefuit lingău-stie meserie,a învățat de la Itu, Lăpușan și clanul-,jalnic de prost,mincinos dar bun sforar…trebuie promovat, rezultatele îl recomandă,sunt in grila psd.racnea,veorica,carmencita,genunche , Pamblică, Șova,slugarel,…are țara viitor în gard…

  2. Da, nu îl mai susține pe Dragnea..dar pana acuma a votat toate legile propuse de penalul Dragnea..și a “lins” in continuu pentru functii și bani!!

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.