Închide

Proteste de amploare la Cluj și în toată țara

ActualitateTop News by Catalin Suciu - dec. 08, 2017 2 824

Un nou protest e anunțat duminică în Cluj după ultimele demersuri ale coaliției PSD-Alde de modificare a legilor justiției.

Prezența se anunță însemnată. Sunt trei legi ale justiției – una cu privire la statutul magistraților (Legea 303/2004), una cu privire la organizarea judiciară (Legea 304/2004) și una cu privire la CSM (Legea 317/2004) care stau la baza sistemului judiciar. Pentru modificarea fiecăreia există un proiect de lege. Practic, sistemul judiciar din România ajunge un rob al puterii majoritare.

„În fiecare zi din perioada următoare e important să fim cu ochii pe ei. Fiecare zi contează. Veniți cu noi, vă fură și pe voi! Marți, se votează prima din cele 3 legi ale Justiției în Camera Deputaților. Hai să fim cu toții în stradă si să dăm alarma Duminică! Tăcerea noastră e puterea lor, așa că hai să facem gălăgie!
Începem cu Mănășturul!”, anunță organizatorii pe facebook.

TRASEU

Clopot – Str. Memorandumului- Str. Moților – Calea Mănăștur – Str. Primăverii – Str. Izlazului – Str. Câmpului – Calea Manaștur – Str. Moților – Str. Petru Maior – Piața Lucian Blaga – Str. Napoca – Piața Unirii – Clopot

Acțiuni similare sunt anunțate și în cele mai mari orașe ale țării: București, Timișoara, Brașov, Iași, Sibiu.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  2 comentarii

  Scrie un comentariu

  Articole similare