Închide

Protestatarii AUR l-au amenințat și îmbrâncit pe deputatul clujean UDMR Csoma Botond: „Luați-i gâtul!”, ar fi strigat unele persoane care au manifestat cu agresivitate în încercarea de a intra în Parlament

Actual de ClujActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - mai 10, 2023 0 164

Deputatul UDMR Csoma Botond a declarat miercuri că a fost urmărit și amenințat de protestatarii AUR, în timp ce încerca să intre în clădirea Parlamentului, relatează G4Media.ro. Deputatul clujean  a declarat că protestatarii au fost agresivi pentru că este de etnie maghiară.

„M-au huiduit, m-au amenințat, au zis: Luați-i gâtul!. M-am îndreptat către cealaltă intrare, m-au recunoscut că sunt ungur. Am auzit și persoane alergând în spatele meu, dar jandarmii au intervenit. Au spus afară cu UDMR-ul. E inacceptabil, acești oameni sunt induși în eroare de către un partid extremist. În Germania nazistă au fost scene similare, mie niciodată nu mi-a fost frică să merg pe jos, pe stradă, să vorbesc cu cetățenii, dar vedeți ce se întâmplă, sunt instigați și păcăliți, că nimic nu e adevărat în legătură cu legile pe care le votăm în Parlament”, a spus deputatul UDMR Csoma Botond (foto jos).

sursa facebook

Mai mulți parlamentari au fost jigniți, huiduiți și îmbrânciți, miercuri dimineață, în fața, pe holurile Parlamentului, dar și în sălile de ședință. Președintele Organizației de Tineret a partidului, Ariadna Cîrligeanu, a încercat să intre în clădire cu patru gloanțe folosite. Ea a fost dusă la secția de poliție și eliberată ulterior.

Protestul organizat de AUR la Parlament în Capitală vine ca reacție la un proiect de lege care privește activitatea de prevenire a separării copilului de familie, propus de Guvern. Proiectul vizează înființarea unui Observator al copilului, prin intermediul căruia vor fi identificați și înregistrați toți copiii aflați în situație de risc, relatează g4media.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare