Închide

Protest sub așteptări în centrul Clujului la un an de la 10 august. ”Uniți putem învinge un sistem!”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 10, 2019 0 369

Protest sub așteptări în această seară în centrul Clujului, unde au fost așteptate mii de manifestanți, dar au fost prezente doar câteva sute, la un an de la evenimentele din 10 august 2018 când manifestanții prezenți în centrul Capitalei au fost agresați de forțele de ordine.

Protestul din această seară s-a desfășurat fără incidente și cu trei opriri pe traseu – în fața sediului PSD, în fața Palatului de Justiție și respectiv în fața Instituției Prefectului. Pe traseu protestatarii au scandat ”Jos mafia!”, ”Magistrați, rezistați!”, ”Corupția ucide”, ”Uniți salvăm copiii României!”, ”Uniți putem învinge un sistem!” sau ”România, trezește-te!”. Să precizăm, câteva mii de persoane și-au manifestat intenția să ajungă la protest, dar nu au mai participat. La fel, în Capitală asistența așteptată era de 250.000 de persoane, dar prezența a fost de 25.000.

Astfel de proteste au avut loc în această seară în același timp în mai multe orașe din țară – o mie de protestatari în Iași, sute în Sibiu și Brașov.

actualdecluj.ro a transmis în direct de la fața locului:


  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare