Închide

La un pas de tragedie în Cluj, două garaje au luat foc de la un flex care a produs scântei, o butelie de gaz a explodat

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 10, 2019 0 402

Catastrofă evitată la Cluj în această după-masă unde un incendiu a cuprins două garaje, o anexă și s-a extins la o cameră a unei case de locuit pe strada Traian Moșoiu din Cluj-Napoca; în momentul sosirii pompierilor o butelie de gaz a explodat în unul dintre garaje, din fericire fără victime, iar pompierii au reușit să scoată la timp o a doua butelie.

Trei autospeciale pentru stins incendii au intervenit pentru stingerea unor flăcări care a cuprins două garaje, o anexă și s-a extins la o cameră a unei case de locuit, pe strada Traian Moșoiu din municipiul Cluj-Napoca în această după-masă. În momentul sosirii autospecialelor, pe timpul realizării dispozitivului preliminar de stingere a incendiului, o butelie de gaz a explodat într-unul dintre garaje, din fericire fără a produce victime.
Un echipaj SMURD a consultat o femeie în vârstă de cca 80 de ani care prezenta agitație psihomotorie, însă nu a fost necesar transportul acesteia la spital.

Operațiunile de stingere a flăcărilor au durat aproximativ o oră, iar pompierii au reușit să limiteze extinderea focului la celelalte încăperi ale casei de locuit și la locuințele din apropiere. ”Din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la scânteile mecanice generate de lucrările cu flexul în interiorul unui garaj, care au aprins câteva materiale textile ce erau depozitate lângă butoaie cu ulei, combustibil pentru centrala de încălzire a imobilului”, au explicat pompierii.

Mai jos, a doua butelie scoasă la timp de pompieri:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu