Închide

Proiectul mic, extrem de important pentru clujeni. Ministrul Bode promite o surpriză pentru traficul de la ieșire din Cluj-Napoca, spre Baciu: „Doar cine a stat în trafic între 30 și 90 de minute în zona respectivă înțelege cât sunt de importante lucrările”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 28, 2020 0 342

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a anunțat la Cluj, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Primărie, că locuitorii din Cluj vor avea parte de o surpriză extraordinară în următoarele zile. El a făcut referire la proiectul de lărgire a drumului de ieșire din Cluj-Napoca, cel de la Calea Baciului, lucrare care a ținut oamenii săptămâna trecută în coloane de câțiva kilometri.

„Am dat ordinul de începere la lucrările a podului peste DN1F (Valea Seacă) și veți avea o surpriză extraordinară în următoarele zile. Lucrările de lărgire pe Calea Baciului au fost finalizate, fiind inclusiv aplicate marcajele. Chiar dacă vorbim despre un proiect de o mică anvergură, cred că este extrem de important pentru clujeni. Doar cine a stat în trafic între 30 și 90 de minute în zona respectivă înțelege cât sunt de importante lucrările. Inclusiv eu și colegul meu europarlamentar (n.r. Daniel Buda) am  pierdut minute importante în zona respectivă.”, a spus Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la Cluj.

Aceasta a spus că un podeț din zonă sugrumă tot traficul și că „ va arăta cu totul altfel în cel mai scurt timp, iar șoferii vor scăpa de aglomerație”.

Pe tot parcursul lunii noiembrie, șoferii s-au plâns de blocajele de pe Calea Baciului și au arătat cu imagini postate pe rețelele de socializare că traficul din zonă este infernal, că șantierul nu e operat eficient și că parcurg distanțe scurte în ore. Oamenii l-au chemat pe primarul Emil Boc să vină pe șantier ca să urgenteze lucrarea, mai ales că Primăria a cedat Direcției de Drumuri și Poduri o porțiune de drum pentru ca aceștia să pornească proiectul de lărgire și modernizare de pe Calea Baciului – Valea Seacă.

sursă foto: Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare