Închide

Proiectant din Iași pentru parkingul doi de pe Primăverii

Administrație by Luminiţa Silea - iun. 02, 2014 0 223

Bodo Invest a primit contractul de proiectare pentru parcare supraterană pe care primăria dorește să o construiască în cartierul Mănăștur.

primaverii nr 20

Societatea din Iași deține contracte de proiectare cu administrații locale din Moldova. Pentru lucrarea de la Cluj, Bodo Invest a ofertat peste 80.000 de lei, aproximativ o pătrime din valoarea la care primăria a estimat contractul. Potrivit datelor de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la licitația pentru proiectare parkingului de pe Primăverii nr. 20 – Alees Gârbău au participat opt societăți.

Primarul Emil Boc a  anunțat anul acesta că în zona adicentă străzii Primăverii administrația locală are 2000 de mp de teren liber de sarcini pe care dorește să amenajeze o parcare supraterană cu minim 400 de locuri de parcare.

Amplasamentul din zona străzii Primăverii este situat între blocuri şi este ocupat de 10-15 garaje. Practica administraţiei locale este ca toţi cei care deţin garaje să primească abonamente cu prioritate în noul parking de cartier.

Pe strada Primăverii, administraţia locală a dat în funcţiune un parking de cartier suprateran cu peste 460 de locuri de parcare. Tot în Mănăştur a fost realizat un parking de peste 120 de locuri de parcare în zona Mehedinţi şi se află în lucru un nou obiectiv în zona Negoiu.

 

 

  • author photo two

    Luminiţa Silea

    Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu