Închide

Proiectant din Iași pentru parkingul doi de pe Primăverii

Administrație by Luminiţa Silea - iun. 02, 2014 0 233

Bodo Invest a primit contractul de proiectare pentru parcare supraterană pe care primăria dorește să o construiască în cartierul Mănăștur.

primaverii nr 20

Societatea din Iași deține contracte de proiectare cu administrații locale din Moldova. Pentru lucrarea de la Cluj, Bodo Invest a ofertat peste 80.000 de lei, aproximativ o pătrime din valoarea la care primăria a estimat contractul. Potrivit datelor de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la licitația pentru proiectare parkingului de pe Primăverii nr. 20 – Alees Gârbău au participat opt societăți.

Primarul Emil Boc a  anunțat anul acesta că în zona adicentă străzii Primăverii administrația locală are 2000 de mp de teren liber de sarcini pe care dorește să amenajeze o parcare supraterană cu minim 400 de locuri de parcare.

Amplasamentul din zona străzii Primăverii este situat între blocuri şi este ocupat de 10-15 garaje. Practica administraţiei locale este ca toţi cei care deţin garaje să primească abonamente cu prioritate în noul parking de cartier.

Pe strada Primăverii, administraţia locală a dat în funcţiune un parking de cartier suprateran cu peste 460 de locuri de parcare. Tot în Mănăştur a fost realizat un parking de peste 120 de locuri de parcare în zona Mehedinţi şi se află în lucru un nou obiectiv în zona Negoiu.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.