Închide

Profit.ro: Topul salariilor în IT și perspectiva. Clujul plusează cu mari câștiguri. Bonusul de performanță și prima de recomandare sunt populare

Economie by Actual de Cluj - mai 31, 2019 0 256

Clujul conduce în topul angajatorilor care oferă cele mai mari salarii din industria de dezvoltare software, cu 2.506 euro brut salariul mediu în această industrie, urmat de Timiș, cu 2.173 euro brut. 2.179 de euro brut a fost salariul mediu în industria de dezvoltare software, în luna ianuarie 2019, arată profit.ro.

De 3 ori mai puțin (743 euro brut) au câștigat angajații din companiile de Producție, păstrând aceeași distanță față de colegii din Dezvoltare Software ca și anul trecut. Cei din industria Outsourcing – companii care au activitate de servicii externalizate pentru firme din grup (Shared-Service) sau pentru terți (BPO) – au raportat 1.429 de euro brut câștigul mediu din ianuarie. Sunt rezultate publicate în luna aprilie de studiul de compensații și beneficii AIMS SalaryMap 2019, care a cules informații salariale de la 362 de companii din întreaga țară.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare