Închide

Procurorii cer închisoare pe viață pentru clujeanul care și-a ucis fiul

SănătateTop News by Actual de Cluj - nov. 24, 2020 0 885

Procurorii cer închisoare pe viață pentru clujeanul care și-a ucis fiul.

A început procesul clujeanului Takacs Gyorgy, care și-a ucis copilul și apoi ar fi încercat să se sinucidă. Dosarul a fost trimis în judecată în urmă cu câteva zile. Obiectul dosarului – infracțiunea de violență în familie în modalitatea omorului calificat asupra fiului minor. ”În sarcina inculpatului s-a reţint că în noaptea de 25 iulie – cu puțin timp anterior orei 22.13, după o prealabilă activitate de premeditare, a exercitat acte de agresiune fizică împotriva propriului fiu – victima T.G. (jr.) în vârstă de 8 ani, respectiv l-a înjunghiat cu un cuțit cauzându-i decesul”, spun procurorii.

Bărbatul a fost depistat după câteva zile, în seara de 28 iulie, în zona localității Filea de Jos, comuna Ciurila şi în cursul aceleaşi zile a fost reţinut de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Acesta e arestat preventiv din 29 iulie și și-a recunoscut faptele. ”În cursul urmăririi penale s-a stabilit că după comiterea crimei faţă de fiul său T.G.(jr.), inculpatul a încercat să îşi suprime viaţa”, au mai arătat anchetatorii. În cuprinsul rechizitoriului, procurorii au propus pedeapsa închisorii pe viaţă.

Takacs se află în arest preventiv de la momentul reținerii sale la sfârșitul lunii iulie. De atunci măsura arestării preventive a fost prelungită în 25 august, 22 septembrie și respectiv 21 octombrie, până în 25 noiembrie, adică mâine.

Citește și:

Clujeanul care și-a omorât copilul de 8 ani și l-a abandonat și-ar fi premeditat fapta. Detalii din decizia de arestare preventivă

Clujeanul care și-a omorât copilul rămâne în arest preventiv în așteptarea procesului

Nici un comentariu

Scrie un comentariu