Închide

Primul turdean care a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus Covid-19 a indus în eroare autoritățile

SănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 24, 2020 2 5271

Primul turdean care a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus Covid-19 a indus în eroare autoritățile, neprecizând faptul că a fost plecat în străinătate, arată turdanews.net. Informația a fost furnizată chiar de directorul Spitalului Municipal Turda, dr. Ovidiu Stănilă, într-o conferință de presă care a fost organizată azi, online, de la spitalul turdean. ”Din păcate pacientul nu a recunoscut că într-o anumită perioadă a fost plecat din țară. În managerierea acesti caz era un indiciu foarte importantdin punct de vedere medical”, a spus el.

Directorul a adăugat că a fost închisă secția de Boli Infecțioase, care era o clădire separată față de aripa principală a Spitalului. ”Personalul care a lucrat la Boli Infecțioase este în autoizolare la domiciliu, la fel o parte din personalul de la Compartimentul de Primiri Urgențe și o mică parte din personalul de la Radiologie. DSP Cluj a dispus testare pentru mai multe persoane, dar rezultatele încă nu au venit”, arată publicația. ”Deocamdată nu se pune problema închiderii Spitalului”, a spus managerul Ovidiu Stănilă.

  • 2 comentarii

    1. E de râsul curcilor treaba asta cu nesimțiții care mint și doctorii care pică de fazan. De câte ori s-a tot întâmplat asta? Să se presupună din start că orice pacient cu orice problemă e posibil infectat, indiferent ce declară.

    Scrie un comentariu