Închide

Primul transfer oficializat de CFR după ce a devenit campioană

Sport by Actual de Cluj - mai 28, 2022 0 235

Fundașul dreapta Braun, care a evoluat ultima dată pentru FC Botoșani, este primul transfer oficial al campioanei României.

CFR bătuse palma cu Braun încă de la începutul anului, chiar înaintea meciului direct cu FC Botoșani (1-1). Neamțul cu origini ghaneze a rămas sub comanda lui Marius Croitoru până la finalul sezonului și se va lupta de-acum pentru un loc de titular cu Cristi Manea, după ce lui Susic i-a expirat contractul cu „feroviarii”.

„Christoper Braun s-a despărțit de FC Botoșani și a luat calea Clujului!

Îți mulțumim în mod deosebit pentru întreagă perioadă petrecută la noi, pentru profesionalismul de care ai dat dovadă atât în pregătire, cât și în fiecare meci! Ai fost unul dintre stâlpii echipei și un exemplu de dăruire, din primul și până în ultimul minut jucat, inclusiv în perioada de după semnarea contractului cu noua ta echipă.

Cu recunoștință pentru tot ce ai făcut pentru noi, 5.345 de minute jucate în 64 de meciuri în cele două sezoane, încununate cu 1 gol și 6 pase de gol, îți dorim mult succes în carieră!”, au anunțat cei de la Botoșani.

Christopher Braun a ajuns la FC Botoșani în octombrie 2020. Tocmai se despărțise atunci de gruparea elenă OFI Creta. Crescut de Hamburg și St. Pauli, Braun a evoluat în ligile inferioare din Germania până în 2016, când a făcut pasul în Țările de Jos, la Fortuna Sittard.

La Botoșani a adunat 64 de meciuri, în care a înscris un gol și a oferit 6 pase decisive.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu