Închide

Primul contracandidat pentru Emil Boc? ”Am decis să candidez din dorința de a aduce un suflu nou în administrația locală și soluții concrete”

Administrație by Actual de Cluj - nov. 23, 2019 1 568

Primul contracandidat pentru primarul Emil Boc pentru viitorul mandat de edil în Cluj-Napoca ar putea fi deputatul USR Emanuel Ungureanu.
Acesta și-a anunțat candidatura astăzi – e vorba de o candidatură internă în USR, prima depusă pentru varianta USR la conducerea Primăriei Cluj-Napoca pentru viitorul mandat.
”Mi-am depus candidatura în competiția internă din USR pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, alături de încă un coleg din filială. După ce USR va desemna candidatul, va avea loc o competiție cu candidatul PLUS, pentru stabilirea candidatului unic al Alianței USR PLUS. Eu am decis să candidez din dorința de a aduce un suflu nou în administrația locală și soluții concrete, care pot fi puse în aplicare imediat pentru marile probleme ale orașului, cum sunt traficul infernal, spitalele mizere, lipsa unor spații de joacă adecvate pentru copii, construirea de noi crese, locuințele sociale, dar și stoparea haosului din urbanism”, a spus Ungureanu, citat de ziare.com.

În interiorul USR a mai fost depusă o candidatură pentru fotoliul de primar, de către Daniel Burcuț.

Un comentariu

  1. Nea Costel, drojdierul care obișnuiește să se facă zi de zi matol la un birt de pe Strada Cuza Vodă din București, cunoscut publicului datorită unui site care la rândul său a devenit faimos datorită drojdierului nea Costel, a emis o judecată de valoare cu privire la candidatura lui Emanuel Ungureanu la primăria Cluj: „Atâta publicitate în c….l lui şi el nu face nici cât Veorica? Unu’ care țină măcar la băutură n-aveți? Dă-l în p..a mea!” În politica românească Nea Costel este un influencer care nu poate fi neglijat; el este cel care l-a convins pe Liviu Dragnea să-l promoveze pe Mihai Tudose, tovarăşul său de pahar, în funcția de prim-ministru cu recomandarea devenită celebră: „Ține la băutură, dă-l în p..a mea!”. Tot el a convins congresul PSD să accepte candidatura d-nei Dăncilă la preşedenția României cu percutanta formulare „Aveți una mai bună? … atunci ce p..a mea vreți?”. Insă influența sa nu este limitată la spațiul politic intern. S-ar părea că a fost consultat şi de Ursula von der Leyen cu privire la candidaturile Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica pentru funcția de comisar european şi că respingerea lor s-ar datora grimasei de scârbă a lui nea Costel însoțită de remarca „Dă-i în p..a mea!”. Surse de încredere spun că a fost consultat de echipa de campanie a Gabrielei Firea pentru următorul mandat de primar de Bucureşti şi că simpaticul drojdier a găsit deja sloganul cu care PSD va cuceri din nou inimile şi voturile bucureştenilor: „Dă-vă-n p..a mea!” Cu toate că nea Costel are rezerve cu privire la candidatul USR la primăria Cluj este dispus să găsească un slogan asemănător cu care d-nul Ungureanu să convingă alegătorii clujeni.

Scrie un comentariu