Închide

Primul an în care primarul Emil Boc nu este alături de clujeni de 1 decembrie, Ziua Națională/A fost la Comitetul Regiunilor și a rămas înzăpezit

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - dec. 01, 2023 0 759

Primarul Emil Boc nu a ajuns la Cluj, de 1 Decembrie, pentru că a rămas înzăpezit în Munchen, arată clun24.ro. Emil Boc a fost la o ședință a Comitetului European al Regiunilor, iar zăpada căzută la Munchen a paralizat Aeroportul. Zborul spre Cluj-Napoca, de la ora 22.10, cu Air Dolomiti, a fost anulat, iar primarul a dormit pe banchetă în Aeroport, arată aceeași sursă.

Zeci de clujeni sunt blocați, de joi, 30 noiembrie, seara, pe Aeroportul Munchen din Germania, care a fost închis din cauza unei ninsori abundente, printre pasageri numărându-se și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Acesta a ajuns joi seara pe aeroportul german venind de la Bruxelles, unde a participat la sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor, și urma să plece spre Cluj-Napoca la ora 22,10 cu o cursă Air Dolomiti, dar zborul a fost anulat.

Primarul Clujului a dormit, alături de mai mulți clujeni care urmau să ia aceeași cursă ca el, pe banchetele din aeroport. Alte sute pasageri cărora le-au fost anulate zborurile, au înnoptat în aeroport din Munchen- DETALII – AICI.

La festivitățile din centrul Clujului, interpretul Dinu Iancu Sălăjanu, care a participat, după parada militară, la manifestările organizate de Societatea Cultural Patriotică  „Avram Iancu” în cinstea eroului național și pentru a marca 30 de ani de la amplasarea statuii sale în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, a ținut să îi mulțumească primarului Boc pentru că a făcut posibilă sărbătoarea din centrul orașului.

Deși a fost înzăpezit la Munchen, pe pagina oficială de Facebook, colegii săi din Primăriei au postat video-uri și live-uri de la manifestările din Cluj-Napoca.

vezi și:

Boc, pe picior de plecare de la Primăria Cluj. De când face planul și ce funcție vânează

foto: cluj24.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu