Închide

Primele abonamente pentru ediția din 2024 a festivalului Neversea se pun în vânzare

ActualitateFestival by Actual de Cluj - iul. 19, 2023 0 173

Începând de joi, 20 iulie 2023, vor fi puse în vânzare primele abonamente de festival pentru a șasea ediție Neversea, arată organizatorii. Ediția 2023 a festivalului Neversea a fost o adevărată celebrare a celor 5 ani, iar cei peste 277.000 de fani prezenți în toate cele 4 zile de festival au fost încântați să ia parte la povestea anului aniversar. Show-uri de excepție, artiști de top la nivel național și internațional, decorurile spectaculoase și momentele speciale au fost nelipsite și au creat amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Încă din prima zi de festival, organizatorii au lansat opțiunea de register pentru toți care deja așteaptă ediția din 2024. Fanii încă se pot înregistra pentru ediția 2024 accesând următorul link: http://neversea.com/register.

Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de un cod pentru o reducere de 100 lei  pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Astfel, începând cu 20 iulie 2023, toți cei înregistrați vor putea achiziționa biletele de festival la un preț special, de 330 lei. Abonamentele la preț special vor putea fi cumpărate urmând pașii de achiziție pe care fiecare fan îi va primi pe mailul cu care s-a înregistrat. Toți doritorii trebuie însă să se grăbească deoarece biletele sunt puse în vânzare pe o perioadă de 72 de ore, în limita stocului disponibil. Fanii care nu s-au înregistrat vor putea face achiziția directă a abonamentelor de pe site-ul oficial, neversea.com, de la prețul de 442 lei.

SE POT ACHIZIȚIONA SI BILETE DE O ZI LA FESTIVAL LA PREȚ SPECIAL

În contextul valului de bife de verify cumpărate pentru profilul de Instagram, Neversea lansează bilete de o zi la prețul special de 84 lei.
Abonamentele și biletele de o zi pentru Neversea 2024 din prima fază de vânzare vor fi disponibile în limita stocului.

Festivalul Neversea promite o ediție cu totul specială și în 2024. Toți fanii sunt încurajați să urmărească paginile sociale, site-ul, aplicația și comunicările oficiale, pentru a fi la curent cu cele mai noi vești despre dată, artiști, abonamente și surprizele pentru ediția viitoare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu