Închide

Primarul vrea nunți și la baza din Gheorgheni

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - ian. 31, 2018 0 690

Chiar dacă în Cluj-Napoca se pot realiza programări on-line privind căsătoriile civile, de multe ori clujeniii nu pot opta pentru ziua și ora dorită, mai ales în perioada de vară, spune primarul Emil Boc. Așa că el a anunțat că Primăria are în vedere crearea unei registru suplimentar de căsătorii în Cluj, având în vedere că legea nu interzice acest lucru. În acest fel, orice cuplu se poate căsători exact în ziua dorită.

Ca loc unde se vor putea oficia căsătoriile din cel de al doilea registru Boc a propus baza sportivă din Gheorgheni.

Este vorba despre o propunere care va fi în dezbatere publică. Despre Baza din Gherogheni, primarul a spus că are spațiu unde se pot oficia căsătoriile și în cazul în care vremea nu este favorabilă, are un amfiteatru, 80 de ocuri de parcare dar și este aproape de lacurile din Gherogheni, unde mirii își pot face fotografii cum se întâmplă și în cazul lacului din Parcul Central unde, în foișor, se ofiază pe perioada verii căsătoriile în Cluj.

În Cluj-Napoca, sistemul de programare on-line pentru căsătorii este lansat de la finalul lui 2010. De la lansare, sistemul este cel mai solicitat în Noaptea de Revelion, când se fac peste o sută de programări.

Baza din Gheorgheni a fost inaugurată în 2016 și este cel mai modern complex sportiv public în aer liber din țară. Statisticile Primăriei arată că  la finalurile de săptămână, zilnic, este accesată de peste 3500 de vizitatori.

Primarul a făcut declarații la emisiunea „Dimineți în Realitate” difuzată pe postul de radio Realitatea FM Cluj. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare