Închide

Primarul Timișoarei, după ce a aflat că orașul va fi capitală culturală europeană, către contracandidați: „Oricât ai fi de bun, e altul și mai bun”

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 16, 2016 0 587

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a ținut să transmită contracandidaților la titlul de capitală culturală europeană, un mesaj de încurajare.

„Despre colegii de competiție vreau s[ spun c[ sunt convins că și celelalte orașe ajunse în finală au avut proiecte excelente și s-a muncit cu dăruire. Dar într-o competiție, oricât de bun ai fi, întotdeauna poate fi cineva mai bun decât tine”, a spus el, adăugând că încurajează comunitățile din celelalte trei orașe candidate la titlu – București, Baia Mare și Cluj-Napoca – să nu abandoneze proiectele cu care au candidat. „O bună parte din ce e acolo (în programele de candidatură-n.red.) se poate face și fără titlu”, a spus el.

Amintim, în urmă cu puține momente juriul a decis ca orașul din România ce va fi capitală culturală europeană în 2021 va fi Timișoara. actualdecluj.ro a transmis în timp real vestea. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu