Închide

Primarul liberal din Sânpaul, infectat cu Covid-19. „Am avut puțină febră, dar acum nu am alte simptome”

ActualitatePoliticaSănătateTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 17, 2020 0 1110

Edilul comunei Sânpaul, Ovidiu Coleceriu (care este și președintele Asociației Comunelor din România, filiala județulu Cluj), a fost testat și confirmat cu Coronavirus.

În prezent, primarul se află acasă, în izolare, dar spune că urmează să ajungă și la spital, pentru o serie de investigații medicale. El a precizat pentru Actual de Cluj că nu prezintă simptomele specifice bolii.

„În urmă cu câteva zile m-am simțit ușor slăbit și am făcut și puțină febră, nu mare, ceva peste 37. Nu a fost ceva complex, dar medicul de familie m-a sfătuit să fac testul Covid-19, având în vedere că am tot circulat și prin instituții și cu mijlaoce de transport în comun. A venit rezultatul testului și din păcate este pozitiv. Ce pot să spun este că nu am niciun fel de simptom, dar așa cum se impune, urmez toate regulile. Stau în izolare, la fel și soția mea. Urmează să fac și o serie de investigații medicale”, a comentat Colceriu.

Primarul urmează să-și depună candidatura pentru un nou mandat în fruntea comunei clujene Sânpaul, din partea PNL.

„Sper că mă vor sprijini colegii să defintivăm toate dosarele de candidaturi pentru Consiliul Local și să ne înscriem la termen în competiția electorală”, a mai spus Coleceriu.

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare