Închide

Primarul Emil Boc caută stăpân pentru un cățel pe care l-a găsit în cel mai scump sens giratoriu din Cluj, după incidentul de acum câteva zile cu Asociația pentru Protecția Animalelor Nuca, exclusă de la Târgul de Crăciun si, ulterior, reprimită

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - dec. 02, 2022 0 752

“În seara asta, am găsit un cățeluș, cred pierdut, în sensul giratoriu de pe strada Frunzișului, Zorilor. Dacă îl recunoașteți, vă rog să sunați la 0264- 984, telefonul primarului, Primaria Cluj-Napoca, 24/24. Cățelușul nu are Cip sau alt element de identificare. Vă mulțumesc!”, a scris primarul Emil Boc pe pagina sa oficială de Facebook.

Primarul din Cluj a postat și un video în direct din biroul său de pe Moților unde a fost adus cățelul. “Am găsit un cățeluș drăguț”, a arătat Emil Boc, explicând că acesta se plimba printre mașinile din sensul giratoriu de pe Frunzișului, în timp ce el se întorcea de la cumpărături și un domn i l-a adus.
Primarul a mai spus că nu se prea pricepe căței și a făcut un apel la clujeni să îl sfătuiască ce să facă. Cățelul a fost adus la Primărie, în biroul său. Primarul l-a și hrănit cu pliculețe pentru căței, în aceeași transmisie live.


Acum câteva zile, Asociația pentru Protecția Animalelor Nuca a semnalat că, după ce a fost primită fără contribuție financiară la Târgul de Crăciun din centrul Clujului, organizatorii (Respect BigTime Group) i-au transmis că nu mai poate participa având în vedere că  nu se integrează iar prezența sa a atras “feedback negativ”. Ulterior, după multe mesaje de susținere în mediul online, Asociația a fost reprimită la manifestare în căsuța Poliției Locale.

Detalii:Update O asociație din Cluj critică practicile organizatorilor Târgului de Crăciun din Cluj: Ne-a fost retras acordul de a participa/Motivul este „feedback negativ și nu vă integrați”/Doare evidența că banii sunt mai importanți decât spiritul sărbătorii unnei comunități din care și noi facem parte

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare