Închide

Primăria nu mai cere copii xerox. Boc: „o să ziceți că e un pas mic, dar e unul care rezolvă o situație foarte enervantă”

ActualitateAdministrație by Luminiţa Silea - aug. 20, 2020 0 550

Administrația locală nu va mai cere începând de luni copii xerox de la cetățeni. Potrivit primarului, s-au montat 60 de scanere la toate ghișeele de relații cu clienții ale instituției, astfel că prin intermediul tehnologiei actele oamenilor vor fi scanate pe loc, nemaifiind necesare hârtii scrise.

„Am trimis copiile xerox cerute cetățenilor în istorie. Fie că este nevoie de copii după buletin, certificat de căsătorie, de naștere, certificatul de înregistrare la registrul comerțului, extrase de carte funciară, copii după talon, acestea nu vor mai fi cerute de Primărie. Clujenii nu vor mai trebui să meargă peste drum, să caute un xerox, apoi să revină la primărie cu ea. Suntem pregătiți să le facem la fața locului prin cele 60 de scanere. Veți spune că este un pas mic dar nu este așa, se rezolvă o situație foarte enervantă”, a anunțat primarul Emil Boc în cadrul ședinței Consiliului Local din 20 august.

Edilul a prezentat consilierilor și un filmuleț demonstrativ cu noile scanere. Acestea există atât la sediile primăriei din centrul orașului, cât la toate primăriile de cartier. Tehnologia va fi funcțională începând de săptămâna viitoare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.