Închide

PressOne: Incendiile din Pata Rât din ultimii doi ani sunt provocate intenționat

ActualitateSinteză știri locale by Catalin Suciu - oct. 17, 2017 0 682

Recentul incendiu de la groapa temporară de gunoi a Clujului, care a ars pe tot parcursul nopţii de 4/5 octombrie, nu a fost întâmplător, ci provocat, arată surse din Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj citate de pressone.ro.

Sursa menționată precizează că incendiile din ultimii doi ani de la groapa de gunoi a Clujului, din Pata Rât, ar fi provocate în mod intenționat. Majoritatea incendiilor care au izbucnit în zona Pata Rât în ultimii doi ani au fost intenționate − potrivit unui raport oficial al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, solicitat de PressOne.

Raportul mai arată că, numai în 2017, pompierii militari au intervenit de 28 de ori la rampele de deșeuri ale Clujului. Cea mai grea lună a fost iulie, când lucrătorii de la ISU au fost solicitați aproape zilnic să stingă focurile de la gropile de gunoi.

Continuarea pe pressone.ro.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare