Închide

Premierul României, la Cluj. Protestatarii au așteptat-o degeaba în centru

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - mai 09, 2019 1 855

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns în Cluj, având programate mai multe vizite, alături de ministrul Sănătății, Sorina Pintea.  La ora 14.30 premierul a ajuns la Institutul Oncologic.

Câțiva manifestanți au așteptat-o pe Viorica Dăncilă de la ora 12:00 în fața Casei de Cultură a Studenților, cu pancarte, scandând mesaje împotriva Guvernului. Premierul s-a deplasat inițial, la un local din cartierul Gheorgheni unde s-a întâlnit cu reprezentanții PSD Cluj,  parlamentari, consilieri și primari.

La ora 14.30, premierul Viorica Dăncilă a ajuns și la Institutul Oncologic, fiind întâmpinată de aceiași manifestanți.

Update. După vizita la Institutul Oncologic, Dăncilă a vizitat și Universitatea de Medicină și Farmacie. Aici a făcut și declarații de presă.

“Această manifestare violentă, aceste lucruri urâte, jignirile arată că, de fapt, nu au alte argumente. Eu consider că violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte. Dacă sunt nemulțumiți de ceva, pot să vorbească despre nemulțumirile lor, pot să aducă în atenția opiniei publice orice lucru pe care îl consideră greșit, dar ca să vii să jignești, să țipi, să arunci, acest lucru nu cred că le face onoare și că ar trebui dânșii, în primul rând, să-și revizuiască un pic comportamentul, pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil de mai multe televiziuni, avem summit-ul de la Sibiu și nu cred că este oportun nici acum, nici mai târziu”, a semnalat Dăncilă.

Protestul a fost organizat pe rețelele de socializare, de gruparea „Umbrela anticorupție”, care promovează activitățile politice ale USR.

sursa foto: captura stiridecluj.ro

sursa foto: captura stiridecluj.ro

Captură de pe pagina de Facebook Umbrela Anti Coruptie

 

 

Un comentariu

  1. fiti corecti. nu implicati usr. pur si simplu gradu de ura in cluj fata de psd e maxim. si o merita acesti infractori.
    sa fi primministru sa vi in cluj sa vizitezi cantina mercur? atat s-a putut?

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.