Închide

Începe campania de donare de sânge care aduce bilete gratuite la Untold și Neversea

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - mai 09, 2019 0 390

Campania BLOOD NETWORK inițiată de organizatorii Untold și Nervesea va avea loc anul acesta între 13 mai și 29 iunie. În această perioadă se poate dona sânge la toate centrele fixe de transfuzii din țară dar și în cadrul caravanei mobile de donare de sânge, prezentă în 9 orașe din România, cu 3 mai multe decât anul trecut.
„Campania Blood Network se dezvoltă de la an la an. În 2019, am adăugat încă trei orașe în care va ajunge caravana de donare de sânge, Târgu Mureș, Sibiu și Oradea. În acest fel, pe lângă centrele de transfuzii din toată țara, tinerii pot dona la caravana mobilă care, în acest an, poate fi găsită în 9 orașe din România. Ne dorim să creștem numărul de donatori de sânge, mai ales că spitalele din România au o nevoie constantă de sânge”, spune Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD&NEVERSEA.

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Persoanele care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD la prețul special de 513,94 de ron plus taxe din prețul final de 811,20 ron + taxe al abonamentului

*la NEVERSEA la prețul special de 399 de ron plus taxe din prețul final de 599 ron + taxe al abonamentului

În acest moment, peste 6000 de membri s-au înscris în rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu Donez.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu