Închide

Premierul Nicolae Ciucă: “Nivelul de ambiție de la Cluj ne face fală nouă, românilor”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 19, 2022 0 642

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a spus că a venit cu mare plăcere și fără efort la Cluj, la invitația primarului Emil Boc, un oraș care deja se evidențiază și spune deja foarte multe la nivel național prin faptele și realizările celor de aici.

Premierul a mai ținut să spună că nu există întrevedere pe care să o aibă cu diverse companii străine la care să nu se facă trimitere sau să se amintească de Cluj. Pe lângă capitală, companiile străine sunt interesate și de Cluj.

Mai mult, oficialul Guvernului a arătat că nivelul de ambiție este foarte ridicat în cazul Clujului, chiar dacă nu poate spune exact dacă acest transfer de ambiție s-a făcut dinspre Vest spre Cluj sau invers.
“Nivelul de ambiție de la Cluj ne face fală nouă, românilor”, a concluzionat premierul.

Nicolae Ciucă a făcut declarațiile în cadrul evenimentului “Dialog local cu cetățenii pe tema „Europa începe în Transilvania.Ce urmează? Democrație, Educație, Cultură și Tineret în urma Conferinței pentru Viitorul Europei”.

Dezbaterea este organizată de Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca, în colaborare cu Comitetul European al Regiunilor (CoR) și sprijinul local al Europe Direct Cluj și al Asociației Române a Municipiilor. La discuție au mai participat primarul Emil Boc și Apostolos Tzitzikostas, președintele Comitetului European al Regiunilor.

Nicolae Cică va avea întâlniri la Cluj și cu membrii PNL în 20 mai.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu