Închide

Prefectul de Cluj, infectat cu coronavirus, asimptomatic, a cerut externarea din spital. ”Vom rămâne în continuare în izolare la domiciliu”

SănătateTop News by Actual de Cluj - iul. 13, 2020 0 571

Prefectul din Cluj Mircea Abrudean e azi unul dintre bolnavii confirmați cu infecție cu noul coronavirus care cere externarea înainte de a fi declarat vindecat.

Abrudean a declarat azi că a cerut externarea, având în vedere că e asimptomatic, și va rămâne în izolare la domiciliu împreună cu soția cși copilul. ”Astăzi se împlinesc zece zile de la data la care am fost confirmați pozitiv cu Covid-19”, a spus el, ” și, conform Ordinului MS Nr. 1137/23.06.2020, am solicitat externarea, fiind asimptomatici. Vom rămâne în continuare în izolare la domiciliu, așa cum prevăd regulile”.

Abrudean a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca (foto).

În seara de 3 iulie prefectul și-a dus băiețelul de 9 luni la Urgențe Pediatrie, ”pentru că avea febră, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor”, dar care s-a dovedit însă a fi infecție cu coronavirus, confirmată o zi mai târziu, ”motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici”.

Citește și:

BREAKING Prefectul Clujului și familia acestuia, testați pozitiv cu Covid-19: „Îi îndemn pe toți să fie responsabili.”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare