Închide

BREAKING Prefectul Clujului și familia acestuia, testați pozitiv cu Covid-19: „Îi îndemn pe toți să fie responsabili.”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - iul. 05, 2020 0 3076

Prefectul Clujului și omul care conduce grupul strategic anti-Covid de la Cluj e infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Abrudean.

Soția acestuia și fiul acestuia în vârstă de 9 luni sunt infectați la rândul lor cu Covid.

„În cursul serii de 3 iulie am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie și e pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici.

În cursul acestei dimineți ne vom interna cu toții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj. Consider că este extrem de importantă transparența, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică. Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toți clujenii sa fie responsabili, sa se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existența acestui virus să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Va doresc tuturor multa sănătate și succes în tot ceea ce faceți. Va voi tine la curent cu evoluția situației”, a transmis Abrudean.

Citiți și:

INTERVIU Omul care a condus criza Covid-19 în Cluj: „Cel mai greu a fost că nu mi-am văzut soția și copilul timp de două luni și jumătate / Se ia în calcul testarea populației Clujului”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.