Închide

Polunin la Cluj: „În timp ce dansam, m-am uitat spre stele, am reuşit să le văd. A fost o seară magică, frumoasă, au venit 2.000 de oameni”

ActualitateAdministrațieFestivalFilm by Actual de Cluj - iul. 31, 2021 0 1270

Balerinul Sergei Polunin, considerat cel mai talentat dansator al generației sale și aflat la prima vizită în România, ca invitat special al Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) a vorbit pentru stirileprotv.ro despre tatuajul său cu președintele rus Vladimir Putin dar și despre experiența în fața publicului pentru care a dansat la castelul Banffy din Bonțida.

Polunin devenea la 19 ani cel mai tânăr prim balerin din istoria London Royal Ballet. Dansatorul are foarte multe tatuaje, de la pisica sa, la Mickey Rourke și un tatuaj sugestiv cu Vladimir Putin. Este persona non-grata în Ucraina, țara în care s-a născut, pentru opţiunile sale pro-Rusia. Pentru că a invocat nevoia ca dansatorii bărbaţi să-şi păstreze masculinitatea, căci, spune el, „există deja o balerină pe scenă”, a pierdut recent rolul principal în Lacul Lebedelor la Opera din Paris. Declaraţia lui a fost considerată homofobă.

Cei de la Pro Tv  l-au întrebat dacă regretă că și l-a tatuat pe Vladimir Putin pe piept dar și cum s-a simțit pe scena din Cluj.  „Am ales în urmă cu un an (de când a devenit tată – n.red.)  să-mi şterg toate tatuajele, încet-încet fac asta, dar e un process lung şi dureros, va dura ani. A fost greu să mă hotărăsc, apoi începi şi nimic nu se întâmplă, e greu psihologic, pentru că tatuajele au devenit ale mele, am tatuaţi pe mine prieteni, familie, pisica mea. E parte din povestea mea, am fost în India, am tatuat-o pe zeiţa Shiva, am amintiri ale acestor lucruri, e mai degrabă greu emoţional decât fizic”, a spus Polunin.
Acesta a mărturisit că îi place Putin ca persoană dar că a fost o greșeală să aducă politica în viața sa.

„În timp ce dansam, m-am uitat spre stele, am reuşit să le văd. A fost o seară magică, frumoasă, au venit 2.000 de oameni”, a mai spus dansatorul. Detalii AICI.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare