Închide

Polițiștii caută o tânără care a accidentat cu trotineta electrică un pieton în centrul Clujului

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 24, 2022 0 319

O femeie de 66 de ani care traversa regulamentar strada a fost accidentată pe strada Calea Moților de o tânără aflată pe trotinetă electrică care nu a oprit la culoarea roșie a semaforului.

„Ca urmare a activităților de cercetare și verificare a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, precum și după vizionarea imaginilor, a reieșit faptul că în dinamica producerii acestuia, tânăra care a condus trotineta, ar fi constatat prin propriile simțuri faptul că în urma accidentului a rezultat vătămarea unei persoane, însă acesta nu ar fi rămas la fața locului. De asemenea, în spatele acesteia se afla un tânăr care se deplasa pe trotinetă, în aceeași direcție, observând imediat producerea accidentului.În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității celor două persoane care se deplasau pe trotinete. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, au informat polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca care au intervenit, odată semnalat incidentul.

Aceștia au făcut un apel către toți cei care pot furniza informaţii cu privire la identitatea celor doi tineri care se deplasau pe trotinete rugându-i să  sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Accidentul s-a produs în jurul orei 9.50, în 24 mai.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare