Închide

Polițiștii au ieșit la vânătoare pe Autostrada Transilvania: au împrăștiat amenzi pentru vitezomani, 19 au rămas fără permis

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 05, 2018 1 220

Polițiștii au ieșit la vânat de șoferi vitezomani, pe bucata din Autostrada Transilvania deschisă circulației; au înregistrat și un record de viteză, aproape 200km/h.

Un număr de 29 șoferi care circulau pe Autostrada Transilvania cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistaţi de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale săptămâna trecută și au rămas pietoni; recordul – 197 km/h, pe autostrada A3 Turda-Borş. Astfel, pe autostrada A3, pe tronsonul Turda-Borş au fost depistaţi 19 șoferi care au depăşit limita legală de viteză și circulau cu viteze cuprinse între 166 şi 197 km/h. Recordul îi aparține unui vitezoman de 34 de ani din Zărnești, care circula cu 197 km/h. Tot pe Autostrada Transilvania a fost depistat un tânăr de 25 de ani din Viișoara ce deţinea permisul de conducere de mai puţin de un an şi conducea pe autostradă cu viteza de 166 km/h.

Amenzile sunt usturătoare: cele mai mici au fost de 1.305 lei, dar mulți au primit amenzi de 2.900 lei și au rămas și fără permis de conducere pentru 90 de zile.

  • Un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare