Închide

Polițiștii au ieșit la vânătoare pe Autostrada Transilvania: au împrăștiat amenzi pentru vitezomani, 19 au rămas fără permis

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 05, 2018 1 245

Polițiștii au ieșit la vânat de șoferi vitezomani, pe bucata din Autostrada Transilvania deschisă circulației; au înregistrat și un record de viteză, aproape 200km/h.

Un număr de 29 șoferi care circulau pe Autostrada Transilvania cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistaţi de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale săptămâna trecută și au rămas pietoni; recordul – 197 km/h, pe autostrada A3 Turda-Borş. Astfel, pe autostrada A3, pe tronsonul Turda-Borş au fost depistaţi 19 șoferi care au depăşit limita legală de viteză și circulau cu viteze cuprinse între 166 şi 197 km/h. Recordul îi aparține unui vitezoman de 34 de ani din Zărnești, care circula cu 197 km/h. Tot pe Autostrada Transilvania a fost depistat un tânăr de 25 de ani din Viișoara ce deţinea permisul de conducere de mai puţin de un an şi conducea pe autostradă cu viteza de 166 km/h.

Amenzile sunt usturătoare: cele mai mici au fost de 1.305 lei, dar mulți au primit amenzi de 2.900 lei și au rămas și fără permis de conducere pentru 90 de zile.

Un comentariu

Scrie un comentariu