Închide

PNL Cluj: Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - mai 20, 2024 1 225

Preşedintele USR Cătălin Drulă a fost în vizită pe centura Clujului în weekend afirmând că „dincolo de PR, Emil Boc nu a fost în stare să semneze contractul pentru centură în 7 ani”. Liberalii clujeni îl acuză pe Drulă că face „turism electoral” și că are „tupeu de tupeu”, după ce proiectul Centuriii Metropolitane a fost din PNRR tocmai de USR.

 Comunicatul integral al PNL Cluj:

”Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României, aruncă din nou cu praf în ochii opiniei publice. Trebuie să ai tupeu de tupeu, „marca USR” ca, după ce ai scos Centura Metropolitană a Clujului din PNRR și ai tăiat aproape toți banii pentru Metroul de la Cluj, să vii ACUM și să minți cu privire la aceste proiecte.

Centura Metropolitană a Clujului a fost introdusă în PNRR de către miniștrii PNL, Lucian Bode și Marcel Boloș. Cu sprijinul miniștrilor Bode, Boloș și Grindeanu, am reușit să obținem o nouă finanțare pentru Centură iar vineri, 24 mai a.c, încep lucrările la primul tronson al Centurii Metropolitane a Clujului, tronsonul Florești- Cluj, ruta de transport cea mai aglomerată din România.

Domnule Drulă, sunteți laureat al premiului național pentru gargară, minciună și manipulare. Vă asigurăm că alegerile din 9 iunie, clujenii vor alege dezvoltarea, performanța în administrație și vor alege oamenii care, prin fapte, au contribuit decisiv la creșterea calității vieții cetățenilor și care au făcut din Cluj un municipiu și un județ european. Iar această echipă este echipa PNL Cluj. Minciuna are picioare scurte, domnule Drulă!”

Material comandat de Partidul Național Liberal Cluj, Cod Mandatar Financiar 21240015

Un comentariu

  1. :)) penele face glume….proaste ca de obicei. Adevarul este ca incompetenta s-a dovedit prin incapacitatea de a organiza o licitatie pt centura, pt monitorizare metrou, pt pod garibaldi etc.

Scrie un comentariu

Articole similare