Închide

PNL Cluj: Disperarea și ipocrizia USR sunt fără margini

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - mai 25, 2024 0 167

Liberalii clujeni arată că reprezentanții USR sunt cei care au încercat să blocheze marile proiecte ale Clujului.

„Așa cum ne-au obișnuit de ceva vreme, orice proiect care începe la Cluj, provoacă insomnia USR-ului. Planurile lor de blocare a proiectelor Clujului a eșuat. După ce ministrul USR, Cătălin Drulă a scos Centura Metropolitană din Programul Național de Redresare și Reziliență, iar cu eforturi susținute acest proiect de o importanță majoră pentru Cluj, a fost reintrodus spre finanțare de către miniștrii Lucian Bode, Marcel Boloș și Sorin Grindeanu, iată că astăzi au început oficial lucrările la primul tronson Florești-Cluj, ruta de transport cea mai aglomerată din România.

Domnule Viorel Băltărețu, nu puteți da atâtea comunicate de presă câte proiecte au realizat și vor realiza primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, alături de echipa liberală, pentru cetățenii municipiului Cluj-Napoca. Politica dumneavoastră de a critica Clujul ori de câte ori aveți ocazia și de a încerca să duceți în derizoriu orice proiect de dezvoltare, trecut sau viitor, nu face altceva decât să vă transforme într-un politician mic, care rămâne plafonat.

Nu vă mai erijați în salvatori ai Clujului și ai României pentru că demonstrați, zi de zi, că nu sunteți altceva decât politicieni ipocriți”, transmite PNL Cluj.

Material comandat de Partidul Național Liberal Cluj, Cod Mandatar Financiar 21240015

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare