Închide

PMP Cluj depune amendamente bugetare pentru fiecare localitate din județul Cluj

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - dec. 15, 2017 0 1264

În cadrul dezbaterilor pe buget în comisiile parlamentare, senatorul Cristian Lungu – președinte al PMP Cluj – a depus un număr de 178 de amendamente la Proiectul Legii Bugetului de Stat pe anul 2018, care vizează problemele legate de infrastructura judeţului Cluj, situaţia şcolilor şi a unităţilor sanitare din judeţ, dar şi a unor lăcașuri de cult. „În ceea ce priveşte sănătatea, am solicitat alocări bugetare pentru construcția unui centru medical în comuna Ceanu Mare și modernizarea dispensarului medical din comuna Țaga, pentru construirea unui centru de îngrijire persoane vârstnice în comuna Mintiu Gherlii și pentru un proiect de înfiinţare de spaţii cu destinație de cabinete medicale stomatologice în comuna Floreşti. De asemenea, am solicitat Guvernului să aloce bani pentru achiziţionarea unei ambulanţe noi în fiecare comună a județului Cluj pentru a asigura transportul, în condiții optime, a pacienților din comună la unitățile medicale”, a spus Cristian Lungu.

De asemenea, pentru că PMP a susţinut mereu construcţia de creşe şi grădiniţe și având în vedere  gradul scăzut de înscriere a copiilor în creșe, de doar 3% la nivel național, PMP Cluj a cerut Executivului și sumele necesare pentru construcţia unei creșe în fiecare comună a județului Cluj. Acestea sunt doar o parte din cele 178 de amendamente pe care președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, le-a depus pentru județul Cluj. „Mă voi bate pentru fiecare dintre ele, deoarece sunt necesare şi importante pentru locuitorii judeţului pe care îi reprezint în Parlamentul României” spune politicianul.

În total, parlamentarii PMP au depus un număr de 3,300 de amendamente la Proiectul Legii Bugetului de stat pe anul 2018. „Fac apel la responsabilitatea tuturor parlamentarilor clujeni, indiferent de partidul politic din care fac parte, de a sprijini aceste amendamente în folosul tuturor cetăţenilor județului”, a mai adăugat senatorul Lungu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu