Închide

Picnic în parcul din Gheorgheni, de Ziua Muncii, cu concursuri, concerte și teatru

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 01, 2015 0 1127

Picnic în parcul din Gheorgheni, de Ziua Muncii: organizatori sunt cei care pun pe roate în fiecare an și faimosul-deja festival Jazz in The Park, care promit mini-reprezentații de teatru, concerte, concursuri și jocuri.

„Ne-am dorit să creăm o variantă în stilul Jazz in the Park pentru clujenii care rămân în oraș de 1 mai,
să-i convingem să iasă din casă și să-i implicăm în activități împreună cu prietenii și familia”, explică directorul festivalului, Alin Vaida.

Displaying Afis Picnic in the Park.jpg
Participanții la Picnic in the Park vor avea parte de două programe muzicale. La prânz, între orele 14 și 16, vor concerta trei trupe de tineri de la școală de muzică „The Beat”, elevi cu vârste între 7 și 19 ani, iar după-masa, de la ora 17.30, cântă trupele Basska (România) și Shazalakazoo (Serbia), iar închiderea evenimentului o vor face Moonlight Breakfast, care au concertat și la ultima ediție de Jazz in the Park.
Basska:


Shazalakazoo:


Moonlight Breakfast:


Pe lângă concertele de la scenă, clujenii vor putea participa la mini-reprezentanții de teatru și muzică acustică. Organizatorii pregătesc și o zonă de relaxare, precum și o serie de concursuri pentru toate vârstele. Participanții vor putea veni cu coșul de picnic de acasă sau își vor putea cumpăra gustări și băuturi din zona amenajată în parc. Picnic in the Park este organizat de Fapte în colaborare cu Iulius Mall. Evenimentul este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechteinstein și Guvernul României, precum și de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu