Închide

Petrescu, nemulțumit din nou: nimeni nu ne mai vrea campioni, toți s-au plictisit de noi

Sport by Actual de Cluj - mart. 05, 2023 0 159

Aflat în luptă pentru un nou titlu cu CFR Cluj, Dan Petrescu susține că toată lumea își dorește o altă campioană.

Petrescu nu e de acord cu cei care susțin că meciul cu UTA (2-1) a fost influențat de brigada de arbitri. La finalul partidei, arădenii au contestat vehement arbitrajul, susținând că ar fi trebuit să primească și o lovitură de la 11 metri.

„Nu înțeleg de ce s-a zis că au fost greșeli pro CFR. Greșelile au fost întoarse de VAR. Penalty-ul nostru despre care s-a zis că nu a fost s-a ratat. Am dat gol și s-a dat fault în atac. A dat cartonașul roșu la Maglia. Deci nu am fost avantajați.

S-a zis că trebuia penalty la duelul lui Sava (n.r. – portarul lui CFR) cu Milosevic și la un fault asupra lui Cvek în careul celor de la UTA. Penalty-ul nostru trebuia să se dea, a fost mai clar. Deci nu au fost greșeli dacă VAR-ul a corectat. La penalty-ul obținut de Maglica a fost o atingere la genunchi și a rămas decizia inițială. A fost o exagerare. CFR a fost dezavantajată pe parcursul sezonului. Se încearcă acum înainte de play-off să se spună că CFR e avantajată, să se pună presiune invers. Toată lumea s-a plictisit de noi, nu mai vrea nimeni să fim campioni”, a declarat Dan Petrescu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu