Închide

Petrescu, isteric după 2-0 cu Gaz Metan Mediaș: „Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul! Nu ne vor campioni pentru că s-au plictisit de CFR”

Sport by Actual de Cluj - iul. 14, 2020 2 150

CFR Cluj a învins-o cu 2-0 pe Gaz Metan Mediaș, echipă cu mari probleme de lot și cu doar cinci rezerve trecute pe foaie.  Campioana s-a apropiat la 1 punct de Universitatea Craiova și speră în continuare la titlu.

Golurile clujenilor au fost semnate de Ciprian Deac și Damjan Djokovic.

Antrenorul Dan Petrescu vede o conspirație concertată în așa fel încât oltenii să ia campionatul.

„Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul. Cum e posibil ca Bîrsan să arbitreze cel mai tare meci al etapei? (Craiova-FCSB) Pe mine m-a arbitrat de două ori Chivulete în play-off și m-a făcut praf de două ori. Azi am avut încă două penalty-uri neprimite și au fost și alte faze dubioase. Vreau să fim lăsați în pace de arbitri, dar nu suntem lăsați în pace! Am zis să tac, dar nu pot să tac. De departe, vă pot arăta cine e cea mai dezavantajată echipă din acest play-off. Cei de la Comisii vor decide ce e mai bine pentru Craiova. Dacă cei de la Craiova vor fi arbitrați așa, e imposibil să nu bată la Giurgiu și Botoșani! FCSB a avut două penalty-uri nedate cu Craiova, e posibil așa ceva? Nu ne vor campioni pentru că s-au plictisit de CFR Cluj! Eu nu mă aștept ca cei de la Craiova să se mai împiedice, sunt foarte puternici din toate punctele de vedere. Avem un meci extraordinar de greu cu FCSB, unde noi nu prea am câștigat deloc. Cei de la FCSB vor evolua cu echipa cea mai bună echipă și vor dori să câștige”, a declarat Dan Petrescu, la Look Sport.

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Deac, Rondon, A. Joca
Rezerve: Hindrich, Cestor, Susic, Hoban, Chipciu, A. Păun, Petrila, Costache, Omrani
Absenți: Golofca (accidentat)
Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Drăghici, Larie, Nielsen, Velisar – Droppa, Șt. Popa – Moura, N. Chamed, Trif – N. Cardoso
Rezerve: A. Popa, Ciocan, Avram, Dogaru, Nicula
Absenți: Batista, Pleașcă, Fofana, N. Roșu, Costea, Ely, Hora (contracte reziliate), M. Constantin, S. Buș (suspendați), Diakota (accidentat)
Antrenor: Dusan Uhrin

De menționat că Dan Petrescu l-a titularizat pe Joca (20 de ani) și l-a schimbat după 6 minute cu Alexandru Chipciu,

2 comentarii

Scrie un comentariu

  • Articole similare