Închide

Petrescu își ridică în slăvi un fotbalist. Nu demult îl trimitea la echipa a doua: „Poate fi cel mai bun din România”

Sport by Catalin Suciu - dec. 02, 2017 0 907

Urko Vera și Ibrahima Balde au fost aduși la începutul campionatului la CFR, dar când doi se bat, al treilea câștigă.

Bilel Omrani e omul momentului în Gruia și greu mai poate fi scos din echipă.  Fotbalist cu personalitate și cu temperament vulcanic, francezul a fost trimis și la formația secundă în luna septembrie, după ce ar fi petrecut.

Disciplina e un cuvânt cheie în Gruia. Cine nu ascultă regulile impuse de Dan Petrescu, plătește imediat. Iar Omrani e cunoscut la CFR pentru ieșirile nocturne, după programul impus de antrenori. A făcut-o și în mandatul lui Miriuță, dar fostul antrenor a închis ochii de mai multe ori. “Mai petrecem toți, mai petrec și băieții după unele victorii, mai sărbătorim, că doar suntem oameni”, l-a scuzat tehnicianul. Apropiat de fotbaliști, Miriuță le-a luat de cele mai multe ori apărarea în anumite momente delicate, dar Petrescu nu vrea să audă de așa ceva. “Omrani a fost exclus de mine din motive disciplinare. Va sta o perioadă la echipa a doua și dacă se va antrena bine, îi voi da o a doua șansă”, a spus antrenorul feroviarilor după victoria de la Giurgiu, 3-2.

După o perioadă la echipa secundă, francezul a revenit la antrenamentele echipei mari, iar de atunci atitudinea sa e mult schimbată. La Voluntari, în ultima etapă,  a fost unul dintre cei mai buni de pe teren.

„Omrani mai are mult de muncă, să vedem dacă va ajunge la 20 de goluri (nr. are 3 goluri). Cred că avem mult mai multe puncte decât ne așteptam. El a început să joace mai bine, ne-a lipsit mult în prima parte a campionatului. Nici eu nu-l cunoșteam foarte bine, atitudinea lui e foarte bună. El știe unde sunt problemele lui, dar dacă va rămâne concentrat poate deveni cel mai bun atacant din România”, l-a lăudat Petrescu.

CFR se distanțează de FCSB în fruntea Ligii 1. Victorie fără emoții la Voluntari

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu