Închide

Petrescu își ridică în slăvi un fotbalist. Nu demult îl trimitea la echipa a doua: „Poate fi cel mai bun din România”

Sport by Catalin Suciu - dec. 02, 2017 0 976

Urko Vera și Ibrahima Balde au fost aduși la începutul campionatului la CFR, dar când doi se bat, al treilea câștigă.

Bilel Omrani e omul momentului în Gruia și greu mai poate fi scos din echipă.  Fotbalist cu personalitate și cu temperament vulcanic, francezul a fost trimis și la formația secundă în luna septembrie, după ce ar fi petrecut.

Disciplina e un cuvânt cheie în Gruia. Cine nu ascultă regulile impuse de Dan Petrescu, plătește imediat. Iar Omrani e cunoscut la CFR pentru ieșirile nocturne, după programul impus de antrenori. A făcut-o și în mandatul lui Miriuță, dar fostul antrenor a închis ochii de mai multe ori. “Mai petrecem toți, mai petrec și băieții după unele victorii, mai sărbătorim, că doar suntem oameni”, l-a scuzat tehnicianul. Apropiat de fotbaliști, Miriuță le-a luat de cele mai multe ori apărarea în anumite momente delicate, dar Petrescu nu vrea să audă de așa ceva. “Omrani a fost exclus de mine din motive disciplinare. Va sta o perioadă la echipa a doua și dacă se va antrena bine, îi voi da o a doua șansă”, a spus antrenorul feroviarilor după victoria de la Giurgiu, 3-2.

După o perioadă la echipa secundă, francezul a revenit la antrenamentele echipei mari, iar de atunci atitudinea sa e mult schimbată. La Voluntari, în ultima etapă,  a fost unul dintre cei mai buni de pe teren.

„Omrani mai are mult de muncă, să vedem dacă va ajunge la 20 de goluri (nr. are 3 goluri). Cred că avem mult mai multe puncte decât ne așteptam. El a început să joace mai bine, ne-a lipsit mult în prima parte a campionatului. Nici eu nu-l cunoșteam foarte bine, atitudinea lui e foarte bună. El știe unde sunt problemele lui, dar dacă va rămâne concentrat poate deveni cel mai bun atacant din România”, l-a lăudat Petrescu.

CFR se distanțează de FCSB în fruntea Ligii 1. Victorie fără emoții la Voluntari

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.