Închide

Petrescu, euforic după victoria cu Lazio. Antrenorul explică și cum l-a enervat Omrani de la începutul săptămânii

Sport by Catalin Suciu - sept. 19, 2019 0 166

Antrenorul clujenilor și-a felicitat jucătorii după victoria cu Lazio (2-1) și a vorbit despre modul în care a pregătit meciul.

„După doi ani de zile în care am jucat doar 4-3-3, acum am schimbat sistemul și am jucat cu trei fundași centrali. De trei zile am exersat acest sistem, fiindcă ei joacă cu două vârfuri împinse și-am zis să-i acopăr cu trei fundași. Nu mi-a plăcut deloc prima repriză. N-am avut atitudinea bună, n-am avut spirit, nu am fost deloc agresivi, având în față adversari foarte valoroși, precum Caicedo, Milinkovici, Lucas Leiva. Au o valoare incredibilă și ne-am speriat. Golul lui Deac din penalty a venit la timp. Dacă rata, nu știu dacă mai întorceam meciul.

În repriza secundă, cei trei fundași centrali au jucat excelent. Omrani a intrat foarte bine ca atitudine, dar a ratat foarte mult. Dacă nu dădea gol, acum eram toți supărați aici pe ocazii. El nu e concentrat mereu și nu s-a antrenat cum trebuie la începutul săptămânii, din cauza asta nici n-a jucat titular. Eu i-am și spus că dacă nu se antrenează, la mine nu are cum să joace. S-a antrenat rău, l-am pus pe bancă. Una peste alta, sunt foarte bucuros, s-a terminat cu bine. Să facem și-o poză la clasament. Îmi place foarte mult că le punem mereu probleme adversarilor pe teren propriu”, a spus Dan Petrescu.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare