Închide

Petrecere live pregătită de UNTOLD pe 1 mai. Mixează Dimitri Vegas. Cei care aleg să petreacă de acasă alături de artiștii din show, provocați să facă și fapte bune

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - apr. 29, 2020 0 971

O petrecere la care participi de acasă a fost pregătită de organizatorii Untold pentru 1 mai. Evenimentul intitulat Overnight, va fi transmis live pe canalele digitale Untold și Neversea, dar și pe un post național de televiziune. Organizatorii anunță că evenimentul va începe la ora 23:00 și că fanii vor putea face donații pentru cauze cartitabile. Cei mai buni DJ ai lumii, Dimitri Vegas, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila au pregătit seturi speciale pentru petrecerea pusă la cale de Untold pe 1 mai.

„OVERNIGHT va începe la ora 23:00 pe canalalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, dar și pe PRO TV PLUS, iar după miezul nopții live la PRO TV. Emisiunea va fi prezentată de Cabral, cel care nu a ratat nici o ediție de UNTOLD și NEVERSEA. Cei care nu vor putea urmări live pe PRO TV sau pe canalele digitale pot asculta emisiunea live pe KISS FM. După miezul nopții, live, la PRO TV, veți putea urmări show-ul unora dintre cei mai
buni DJ-i ai lumii, care au pregătit seturi speciale pentru petrecerea de 1 mai. Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila vor aduce în casele tuturor fanilor UNTOLD, dar și a românilor, cea mai tare petrecere. Warm-up-ul celei mai tari petreceri văzute vreodată va începe în online, la ora 22:00, cu DJ Pascal. Invitați sunt și Inna, Grasu XXL și Dirty Nano”, au anunțat organizatorii Untold.

Aceștia au adăugat că, pe parcursul petrecerii, fanii pot face și fapte bune și pot face donații pentru cauze caritabile. „Pe untold.com/united fanii pot alege să susțină proiectele Asociației Dăruiește Viață, dar si Asociația Un singur Cluj. Asociația Dăruiește Viață construiește primul spital modular din România. Un SMS, la 8826, cu textul IMPREUNA, trimite 2 euro în contul asociației. Mesajul poate fi trimis doar de pe teritoriul României. Puteți susține și cauza Un singur Cluj prin achiziționarea unui bilet de solidaritate de pe unsingurcluj.ro”, a mai transmis echipa Untold.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu