Închide

Petrecere în vreme de pandemie în cea mai mare comună din țară, 8 amendați cu mii de euro, un bărbat ajunge după gratii

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 26, 2020 0 684

Polițiștii au ”spart” o petrecere din cea mai mare comună din țară, Florești, organizată ilegal în vreme de pandemie. Un tânăr aflat la fața locului i-a agresat pe polițiști, astfel că a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4 dimineața. Forțele de ordine au întrerupt petrecerea privată, iar opt persoane au fost amendate cu o sumă totală de 35.000 de lei, adică aproape 7.300 de euro. Totodată, un tânăr de 27 de ani, din Năsăud, care se afla la respectiva petreere, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, după ce ar fi agresat fizic un polițist aflat la acea locație. ​Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, ce a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta.

În urma cercetărilor efectuate de către procuror, instanța a fost sesizată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă, astfel încât s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru acesta.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu