Închide

Peste cinci sute de cazuri noi de infectare cu coronavirus la Cluj în ultimele 24 de ore, cele mai multe din țară, exceptând Capitala, 7 decese în 24 de ore

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 05, 2021 0 508

Peste cinci sute de cazuri noi de infectare cu coronavirus la Cluj în ultimele 24 de ore, cele mai multe din țară, exceptând Capitala.
În județul din România cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei până în prezent – aproape 66.700 – au fost depistate în ultimele 24 de ore peste cinci sute de cazuri noi de infecție, mai exact 554, cele mai multe din țară exceptând Capitala. Rata de infectare, de 6,29 cazuri active la mia de locuitori, e la rândul său printre cele mai ridicate din România, în creștere de la 6,01 ieri.

Să menționăm că și numărul de teste procesate pentru depistarea infecției e considerabil mai mare decât în ultima perioadă, peste 3.400 teste procesate în ultimele 24 de ore, dublu față de media zilnică. În spitale se află aproape șase sute de pacienți depistați cu infecție, 70 dintre aceștia se află în stare critică, la Terapie Intensivă. Pandemia a făcut peste o mie de victime în Cluj până acum, numărul deceselor ajunge la 1.158, dintre care șapte au fost înregistrate doar în ultimele 24 de ore.

Mai jos situația din fiecare județ, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare