Închide

Peste 92.000 de oameni în ziua a treia de la UNTOLD. Spectacole incendiare pe scena principală: „E măreț ce se întâmplă la Cluj, e magic!”

FestivalTop News by Catalin Suciu - aug. 05, 2018 0 509

Peste 92.000 de oameni au participat la cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii a fost Steve Aoki. Artistul a fost prezent și la ediția de anul trecut și a rămas impresionat de publicul din România.
„Festivalul UNTOLD mi-a schimbat viața! Anul trecut ploua cu găleata, era 7 dimineața și publicul totuși nu pleca acasă. E măreț ce se întâmplă la Cluj! E magic!”, a declarat Steve Aoki.

Pe scena principală au urcat aseară și Dimitri Vegas&Like Mike, aflați în topul preferințelor fanilor festivalului. Prezenți la fiecare ediție a festivalului, cei doi dj au creat deja o legătură strânsă cu fanii din România. Stadionul s-a transformat aseară într-un ring de dans sincron alături de Dimitri Vegas&Like Mike.
Cei de la The Prodigy au făcut aseară un show de zile mari cu Hiturile “Firestarter”, “Breathe”, “Out of Space” și “Smack my bitch up”.

Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în a treia seară Mark Azekko, Subcarpați, The Prodigy, Danny Avila, Alesso, Dimitri Vegas&Like Mike și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Loco Dice, Steh Troxler, Dope D.O.D, Flux Pavilion, Andy C, The Glitch Mob și mulți alții.

UNTOLD, libertatea de a alege

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu