Închide

Peste 2,6 milioane lei pentru trei spitale din Cluj, investiții validate de Consiliul Județean

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iul. 02, 2020 0 153

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” și Spitalul Clinic de Recuperare vor beneficia de investiții de peste 2,6 milioane de lei. Consiliul Județean a aprobat studiile de fezabilitate pentru mai multe lucrări de modernizare la cele trei unități medicale.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase vor fi modernizate spațiile aferente camerei de gardă iar la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” vor fi demarate lucrările pentru amplasarea unui ascensor în cadrul Pavilionului I, necesar transportului pacienților.

În ceea ce privește Spitalul Clinic de Recuperare, vor fi executate lucrări la cele două piscine interioare folosite pentru recuperarea pacienților, urmând ca apa din acestea să fie tratată prin electroclorinare. De asemenea, va fi recompartimentat Laboratorul de radiologie și imagistică, modificările fiind necesare în vederea instalării celor două aparate achiziționate în anul precedent, un aparat radiologic și un echipament de angiografie.

Valoarea totală a investițiilor de la cele trei unități medicale este de 2.678.951,77 lei, finanțarea urmând a fi asigurată din fonduri alocate de la bugetul Consiliului Județean și din veniturile proprii ale celor trei spitale subordonate forului administrativ județean.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu