Închide

Peste 2000 de persoane sunt așteptate la Congresul Martorilor lui Iehova

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iul. 04, 2019 0 795

Congresul anual al Martorilor lui Iehova, programat în 5-7 iulie, va aduna peste 2000 de participanți, transmit reprezentanții congregației religioase. De obicei, aceste eveniment se desfășura pe Stadionul Cluj Arena, însă anul acesta a fost organizat în Sala de Congres a Martorilor lui Iehova din Turda.

Tema Congresului: „Iubirea nu se termină nicioadată”

Congresele biblice „Iubirea nu se termină niciodată” se desfășoară concomitent în 200 de țări de pe șase continente, în peste 400 de limbi, anunță organziatorii evenimentului de la Cluj.  „Aceste adevărate sărbători vor arăta cum iubirea aduce împreună oameni din diverse medii, culturi şi categorii sociale şi îi uneşte cu adevărat, cum această iubire arde distanțe, învinge prejudecăți și desființează ura” – se arată în comunicatul transmis de organziatorii Congresului. „Martorii lui Iehova sunt gata să dea viața motto-ului acestui Congres arătând ospitalitate, considerație și iubire. Congresele Martorilor lui Iehova sunt deschise publicului larg. Nu se face colectă.” – mai spun organizatorii.

 Martorii lui Iehova în statistici 

La nivel mondial sunt declarați 8.579.909 de Martori ai lui Iehova. Aceștia sunt răspândiți în 240 de țări/teritorii.  Martorii lui Iehova sunt împărțiți în 119.954 de Congregații.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu