Închide

Percheziții la Cluj în casele a trei bărbați bănuiți de tâlhărie, au jefuit doi tineri într-o mașină, prejudiciu de aproape 2.000 de euro

Actualitate by Mihai Prodan - oct. 04, 2021 0 233

Percheziții la Cluj în casele a trei bărbați bănuiți de tâlhărie, au jefuit doi tineri într-o mașină, prejudiciu de aproape 2.000 de euro.

În urmă cu două zile polițiștii de la Investigații Criminale și de la secțiile urbane din Cluj-Napoca, ajutați de ”mascații” de la brigada de Operațiuni Speciale și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, dar și de la Serviciul Criminalistic, au descins în patru case din Cluj-Napoca și comunele Mociu, Apahida și Florești, la locuințele a trei bărbați bănuiți de săvârșirea unei tâlhării. În fapt, cercetările polițiștilor au fost demarate la data de 11 septembrie, în urma sesizării a doi tineri de 18 și 20 de ani, care, în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau într-un autoturism pe strada Ileana Cosânzeana ar fi fost agresați de trei persoane și deposedați de bunuri în valoare de aproximativ 8.500 de lei. La percheziții polițiștii au găsit telefoane mobile și obiecte despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptei, dar și alte bunuri de interes în cauză. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

Administrarea probatoriului a condus la reținerea celor trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani. Ulterior, în urma prezentării acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare