Închide

Percheziții în Huedin: cumpărau mașini în leasing din Marea Britanie, nu plătea ratele, vindeau mașinile. Prejudiciu de zeci de mii de euro

Actualitate by Mihai Prodan - nov. 22, 2018 0 323

Percheziții la Huedin la această oră, în casele unor persoane bănuite de înșelăciune, furt calificat, amenințare, furt și conducer efără permis.

Cinci persoane bănuite că sunt implicate în aceste infracțiuni sunt cercetate iar la domiciliile acestora se efectuează la această oră percheziții de către polițiștii de la Investigaţii Criminale, cu polițiști de la serviciul Arme, Acțiuni Speciale, Criminalistic și jandarmii de la gruparea mobilă. „În fapt aceştia ar fi traficat autoturisme achiziţionate în sistem leasing din Marea Britanie, iar după ce intrau în posesia autoturismelor nu ar mai fi achitat ratele, vindeau autoturismele sau le ofereau la schimb cu altele, unor terţe persoane”, explică anchetatorii. Totodată, cei cinci ar fi furat mai multe mașini.

Polițiștii au recuperat șase mașini cu valoare de piață de aproximativ 150.000 euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Tags

    Articole similare