Închide

Percheziții ieri în Cluj și Sălaj în locuințele unor persoane bănuite de delapidare și furt de carburant din locomotive, au găsit aproape o tonă de combustibil furat

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 12, 2023 0 153

Percheziții ieri în Cluj și Sălaj în locuințele unor persoane bănuite de delapidare și furt de carburant din locomotive.

Ieri polițiștii de la Secția Regională de Poliție transporturi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au efectuat nouă percheziții domiciliare, în județele Cluj și Sălaj, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare. În cauză, patru persoane sunt bănuite de sustragere de combustibil din gestiunea unui operator de transport feroviar. La percheziții au fost găsiți nu mai puțin de 860 de litri de combustibil, 75 de litri de ulei de motor, recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale, derulată în perioada octombrie 2022 – mai 2023. La percheziții au fost implicați și ”mascații” de la Direcția Operațiuni Speciale, plus jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă din Cluj-Napoca și jandarmi din Sălaj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare